Conferinta pe tema celor mai noi tehnologii si inovatii din zona de aprovizionare si logistica


    


Evolutia tehnologica, economica si sociala din ultimii ani a avut un impact major asupra mediului de business si a schimbat fundamental o serie de industrii si procese. Supply chain si logistica sunt printre domeniile care beneficiaza constant de inovatii si eficientizari, iar nealinierea la cele mai recente tendinte se poate traduce in “out of business”.

Conferinta “Supply Chain & Logistics Forum. Linking innovation in business” abordeaza cele mai noi subiecte, tehnologii si inovatii din zona de aprovizionare si logistica.

Evenimentul, organizat de BusinessMark, va avea loc pe 20 - 21 octombrie, in Bucuresti, la Hotel Intercontinental, si este dedicat factorilor de decizie din companii, pentru a le oferi solutii realiste si practice pentru cresterea eficientei operationale, experientei clientilor si, implicit, a business-ului.

Printre speakerii invitati la discutii, se numara: Michael Bourlakis, Director of Demand Chain Management Community & Head of Centre for Logistics & Supply Chain Management, Demand Chain Management, Cranfield School of Management, UK; Thierry Bruyneel, Partner, Delaware Consulting Belgium; Alexandru Craciun, Director Comercial, Administratia Porturilor Maritime Constanta, Logistics and Operations  Senior Consultant, Sfera Business; Laurentiu Duica, Associate Director Industrial Agency, Colliers International; Laura Simon, Director de Logistica, LC Waikiki, Vicepresedinte, ARILOG; Catalin Cirnaru, Supply Chain Manager, Flanco.

Prima zi a evenimentului va cuprinde o serie de workshop-uri sustinute de Deloitte Romania si Sfera Business iar in a doua zi a evenimentului  este inclus seminarul Inovatia in Retail & Supply Chains sustinut de Michael Bourlakis.


startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii