Conferinta pe teme de private equity cu sectiune speciala pentru antreprenori


Aflata la cea de-a patra editie, conferinta anuala organizata de SEEPEA (South Eastern Europe’s Private Equity Association) va avea loc pe 10 noiembrie, la Hotel Novotel, in Bucuresti, sub numele de “Private Equity - Strengthening Companies for Economic Recovery”.

Pentru prima oara de cand este organizata, conferinta va avea o intreaga sectiune dedicata antreprenoriatului, propunandu-si sa explice care sunt metodele pentru a atrage finantare de tip private equity si care sunt conditiile unui parteneriat de succes intre antreprenor si finantator, se arata in comunicatul de presa.

Organizata intr-un context economic dificil pentru antreprenori, context care ofera optiuni foarte limitate pentru companii de a se finanta pentru depasi situatia actuala, conferinta isi propune sa ilustreze modul in care fondurile de private equity pot fi parteneri reali pentru antreprenori. Concret, este vorba de felul in care fondurile de private equity pot contribui cu resursele lor importante, nu doar de capital ci mai ales de <know-how>, la redresarea si plasarea afacerilor pe o traiectorie de dezvoltare sau accelerarea afacerilor pe o astfel de traiectorie”, spune pentru startups.ro Irina Anghel, Secretar General SEEPEA.

Antreprenori de succes, printre care Wargha Enayati de la Centrul Medical Unirea, Liviu Dragan de la TotalSoft, Irina Socol de la SIVECO si Florin Talpes de la Softwin/Bitdefender, vor impartasi propriile lor experiente despre cum au reusit sa atraga finantari din partea fondurilor de private equity si cum au adaugat aceste fonduri valoare companiilor lor.

Sectiuni ale conferintei vor fi dedicate dialogului cu reprezentanti de top ai bancilor si specialisti in insolventa pe tema strategiilor de restructurare, precum si discutiilor cu fonduri de investitii si consultanti care vor explica ce pot face companiile pentru a valorifica situatia actuala.

(Citeste aici mai multe despre cum poti participa la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii