Conferinta pentru antreprenorii romani care vor sa investeasca in SUA, editia de la Timisoara si Cluj-Napoca


Cea de-a doua editie a  evenimentului "GO USA! Roadshow 2012", organizat de Camera de Comert Romano-Americana, se va desfasura in Bucuresti, Cluj si Timisoara, in perioada 5 - 9 noiembrie.

 

"Editia din acest an este unul dintre cele mai importante evenimente adresate antreprenorilor romani interesati sa dezvolte si sa extinda afaceri pe teritoriul Statelor Unite", potrivit comunicatului de presa al Camerei de Comert Romano-Americane (RACC), organizatorul evenimentului. 

Tema pusa in dezbatere are ca titlu "Este America deschisa pentru afaceri? Cum depasim obstacolele antreprenoriatului american", iar printre subiectele abordate vor fi: cresterea de capital, optiuni legate de viza si strategii, taxe, formule de business, antreprenoriat IT, proprietatea intelectuala si contracte.

Printre speakeri vor fi antreprenori, demnitari guvernamentali, precum si oameni de afaceri romani si americani cu o vasta experienta si cunoastere in domeniile lor.

Editia de la Cluj-Napoca va fi organizata de RACC in colaborare cu Cluj Hub si va avea loc la Inspire Center, pe 6 noiembrie, incepand cu ora 18:00.

Evenimentul din Timisoara, organizat de RACC in colaborare cu Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software - filiala Timisoara (ARIES-TM), va avea loc in data de 8 Noiembrie 2012, la Ristorante Primo Piano, City Business Center, incepand cu ora 18:30.

Depre editia de la Bucuresti gasiti mai multe detalii aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii