Conferinta pentru IMM-urile din Constanta


Evenimentul “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor” va avea loc joi, 9 aprilie, la hotel Ibis, iar accesul reprezentantilor companiilor este gratuit.

Conferinta este conceputa ca o platforma de comunicare directa intre antreprenori si companiile care ofera servicii sau produse catre acest segment. Evenimentul va fi interactiv, iar cei aflati in sala vor putea primi in direct raspunsuri de la oficialitati sau consultanti, se arata in comunicatul de presa.

Alaturi de BTL Design, organizatorii conferintei sunt OTIMMc Constanta si Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

Evenimentul va incepe la ora 9.00 cu un cuvant de deschidere pe tema “Proiecte de infrastructura derulate de administratia locala. Accesarea fondurilor europene destinate dezvoltarii infrastructurii - conditie pentru dezvoltarea mediului economic”.

Vor urma apoi doua sesiuni de prezentari. Prima va avea tema “Finantarea si protejarea afacerii. Solutii de eficientizare a activitatii si reducere a costurilor”. Printre vorbitorii acestei sesiuni se numara Valentina Zegheru, ING Office Constanta Dacia, Ion Radu, manager al BTL Design, Radu Bozocea, director la Ariana Marca Inregistrata, Cristian Rizescu, Consultant e-Business,WSI proNet.

A doua sesiune va avea tema “Accesarea de finantari nerambursabile. Surse de finantari”. Un reprezentant al OTIMMC Constanta va prezenta programe de finantare nationale si europene, iar un reprezentant FNGCIMM va vorbi despre garantii financiare pentru IMM-uri. Apoi, un reprezentant al Ministerului IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri va prezenta cerintele in evaluarea proiectelor.

Programul "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" a fost lansat in 2006 de catre BTL Design, care isi propune ca in patru ani sa parcurga cu acest eveniment cele 41 de judete ale Romaniei.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii