Conferinta Smart Marketing: curajul de a fi diferit si de a inova intr-un mediu de business tot mai competitiv


    


BusinessMark organizeaza pe 25 octombrie, la Hotel Radisson Blu Bucuresti, a treia editie a conferintei “Smart Marketing”, dezvoltata sub deviza “quest for magnetic brands”. Aceasta editie lanseaza specialistii in marketing si comunicare intr-o discutie despre branduri cu viziune, care au puterea de a se reinventa si a-si pastra magnetismul si efervescenta, mentioneaza organizatorii evenimentului.

Evenimentul le propune participantilor o serie de subiecte de interes: evolutia consumatorului, idei de stimulare a creativitatii echipelor, modele de comunicare adaptate la contextul autohton, campanii de marketing si comunicare, inovatia - cel mai important element in user experience, rolul influencerilor in crearea de comunitati active, brand-uri si identitati sustenabile, reintoarcerea la consumator, puterea vizualului si evolutia imaginii in marketing, branduri implicate emotional in relatia cu audientele, de la mass customization la individualizare etc.

Printre speakerii conferintei se numara: Marcin Molin, Country Group Leader South East Europe, Philips; Liviu Marica, Marketing Manager, Asus; Enida Sitescu, Marketing Manager Vichy Romania & Bulgaria, L'Oreal; Andi Vanca, Head of Communications, Electric Castle; Nicolae Mogos, Head of Marketing and Communication, Decathlon; Ciprian Stancu, Founder, Republica Bio.

Invitatul special al acestei editii este Pablo Ferreiros Bennett - PhD in Marketing, Sales & Marketing Expert, International Speaker & Advisor, care va discuta despre adaptarea companiilor la transformarea digitala, metode pentru cresterea vânzarilor si va oferi exemple de strategii de consolidare a brandurilor.

Conferinta este dedicata managerilor de marketing, PR si Social Media, digital managerilor, brand managerilor, antreprenorilor, directorilor generali si executivi, reprezentantilor comunitatii creative.

Inscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de inregistrare disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark [.] ro.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii