Conferinte pentru IMM-uri in Iasi si Bacau


Evenimentele au loc pe 1 si 2 octombrie 2008 si aduc in discutie studii concrete de caz legate de accesarea fondurilor europene.

Conferintele “EUSol, Solutii Europene pentru Afaceri” vor avea loc in Iasi pe 1 octombrie, la Hotel Unirea, incepand cu ora 9.00 iar la Bacau, a doua zi, pe 2 octombrie, la Hotel Decebal, tot incepand cu ora 9.00.

Accesul reprezentantilor companiilor la eveniment este gratuit, simpozioanele dorindu-se o platforma de informare a mediului de afaceri, si un prilej de schimburi directe intre companiile care doresc sa acceseze fonduri europene, si cele care sustin acest demers, se arata in comunicatul de presa.

Conferintele sunt structurate in doua parti, si sunt moderate, la Iasi, de Ion Radu, manager al BTL Design si la Bacau de Dan Octavian, Managing Partner al Progesa&Partners. Coorganizator al evenimentului este Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale.

Prima plenara a conferinelor va aborda solutiile de eficientizare a afacerilor, solutiile de finantare din fonduri europene si guvernamentale, de securizare a afacerii, si va incerca sa raspunda intrebarii: "Cum ne finantam printr-un proiect de accesare a fondurilor europene?". In plenara a doua, vor fi prezentate studii de caz pentru accesarea fondurilor europene.

Conferintele sunt organizate de agentia de publicitate BTL Design si fac parte dintr-o serie de simpozioane dedicate mediului de afaceri din marile centre economice ale tarii.

BTL Design organizeaza evenimente corporate sub brand propriu, si in acest moment deruleaza doua programe de evenimente in domeniul economic: "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" ce s-a desfasurat anul acesta in 27 de orase, si "EUSol - Solutii europene pentru afaceri" ce se va derula pana la sfarsitul anului in sase editii. Mai multe informatii pot fi gasite aici.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii