Conferintele “Antreprenori versus Investitori”, la Cluj-Napoca si Bucuresti


Cele doua evenimente la care invitatul principal este profesorul Robert Hisrich vor avea loc in perioada 25 - 26 octombrie la Cluj-Napoca, respectiv la  Bucuresti.

 

Evenimentele au rolul de a-i ajuta pe cei interesati de antreprenoriat, fie ca vorbim de antreprenorii la inceput de drum, fie ca vorbim de cei cu experienta, sa gaseasca raspunsuri la diverse provocari cu care se confrunta in diferite etape ale ciclului de viata a unei afaceri”, se mentioneaza in comunicatul Business Days, organizatorul conferintelor. 

Invitatul principal este profesorul Robert Hisrich, renumit profesor universitar de antreprenoriat la nivel mondial, el insusi un antreprenor si investitor de succes. Robert Hisrich  va conferentia alaturi de antreprenori si investitori renumiti din Romania intr-o serie de doua conferinte dedicate antreprenorilor.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este gandit sa se desfasoare in patru etape, de la startul in afaceri, pana la faza de antreprenoriat pasiv sau de investitor. In fiecare din cele patru faze au loc dezbateri moderate in care antreprenori de succes si investitori cu vasta experienta investitionala pe piata din Romania, ofera o imagine asupra plusurilor si minusurilor fiecarei etape, atentionand participantii in special asupra provocarilor pe care le vor intalni.

Dezbaterile vor fi urmate de un moment de interactiune cu participantii din sala, ocazie  in care fiecare antreprenor prezent poate ridica o problema sau o provocare cu care se confrunta si poate sa  primesca feedback de la cei mai renumiti antreprenori si de la Robert Hisrich. Raspunsurile oferite vor fi inspirate din experienta concreta a antreprenorilor prezenti in cadrul panelului. La finalul fiecarei sesiuni, Robert Hisrich va oferi un set de sfaturi si sugestii pentru antreprenorii romani, pornind de la vasta lui experienta antreprenoriala internationala. Sesiunea va fi incheiata cu un set de concluzii si idei principale”, se mai precizeaza in comunicat.

Printre invitatii prezenti la cele doua conferinte, se mai afla: Marius Ghenea, Adrian Florea, Dragos Roua, Orlando Szasz, Cristian Nacu, Adrian Erimescu, Rucsandra Hurezean, Mihaela Perianu, Florentin Banu, Ovidiu Sandor, Silviu Hotaran, Razvan Tudor, Radu Tudorache,  Voicu Oprean, Daniel Visoiu etc.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru mai multe detalii, trimiteti un e-mail pe adresa redactia[@]startups.ro.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii