Conferintele BTL Design au ajuns la Constanta si Tulcea


Evenimentele pentru IMM-uri au strans peste 250 de reprezentanti ai companiilor.

In cadrul conferintei "Solutii pentru Dezvoltarea IMM-urilor" oragnizate de BTL Design saptamana trecuta la Constanta, Anisoara Mardare, Regional Account Manager la Vodafone, partener al evenimentului, a prezentat oamenilor de afaceri internetul mobil si HSUPA de la Vodafone, se arata in comunicatul de presa. Reprezentantii companiei au instalat un stand in care intreprinzatorii au putut testa solutia de internet mobil oferita.

O delegatie a Ministerului IMM-urilor a  prezentat "Programe guvernamentale de promovare a exportului". 

In conferinta de la Tulcea, in plenara intai, Eximbank a explicat cum vine in sprijinul IMM-urilor exportatoare, FNGCIMM a prezentat produsele destinate acestui segment. Reprezentantii BRD au pledat pentru adoptarea solutiilor potrivite de catre fiecare IMM, cei ai BCR au aratat cat de receptiv este cel mai nou birou al bancii, EU Office BCR iar reprezentantii CEC au prezentat oamenilor de afaceri care sunt beneficiile de a lucra impreuna. 

"Oamenii de afaceri sunt ocupati, dar au nevoie de informatie. Ei duc lipsa de timp, dar au nevoie sa cunoasca ce fel de solutii le sunt dedicate de catre banci sau de catre companiile de comunicatii, ce programe pot accesa, in ce fel sunt sprijiniti de catre minister. Iar platfoma de comunicare constituita de conferintele locale este cea mai buna solutie pentru informarea IMM-urilor din tara", spune Radu Ion, manager al BTL Design.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii