Conferintele pentru IMM-uri ajung in Cluj-Napoca si Timisoara


Evenimentele organizate de BTL Design au loc in principalele orase din tara iar accesul reprezentantilor companiilor este gratuit.

Seria de conferinte EUSol reprezinta o platforma de informare pentru mediul de business din tara. De asemenea, antreprenorii si managerii au oportunitatea de a discuta cu firmele ce ofera consultanta in accesarea fondurilor europene, se arata in comunicatul de presa al BTL Design.

Evenimentul cuprinde doua plenare. Prima va prezenta solutiile de eficientizare a afacerilor, solutiile de finantare din fonduri europene si guvernamentale, de securizare a afacerii, si va incerca sa raspunda intrebarii: “Cum ne finantam printr-un proiect de accesare a fondurilor europene?”.

In ce-a de-a doua parte a evenimentului, vor fi prezentate o serie de  studii de caz in care sunt analizate etapele accesarii de fonduri eruopene, precum si problemele intampinate in constructia si derularea proiectelor din fonduri europene.

Conferinta din Cluj-Napoca va avea loc pe 17 septembrie, incepand cu ora 9.00, in sala de conferinte Venezia Beijing a City Plaza. In Timisoara, evenimentul va avea loc pe 18 septembrie, incepand cu ora 9.00, la Hotel Best Western Ambasador. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii