Conferintele pentru IMM-uri au avut loc in Resita si Deva


Evenimentele au reunit aproximativ reprezentantii a peste 150 de IMM-uri din judetele Caras-Severin si Hunedoara.

IMM-urile prezente la conferintele BTL Design au putut afla ultimele informatii in ceea ce priveste produsele care le sunt destinate, atat de catre banci si companii private, cat si programele care le sunt consacrate de catre Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale, se arata in comunicatul de presa.
 

In conferintele BTL Design, prima plenara este dedicata solutiilor de finantare bancara si de garantare a creditelor. Prezentarile din aceasta sesiune s-au referit la produsele ofeite de FNGCIMM, BCR, Eximbank, BRD si Coface.
 

Plenara a doua a conferintelor a beneficiat de prezenta echipei de specialisti din Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale, care au prezentat intreprinzatorilor programele elaborate de minister in sprijinul companiilor. O parte importanta este prezentarea programelor guvernamentale de promovare a exporturilor.
 

Seria de evenimente destinate IMM-urilor a fost initiata de BTL Design ca o serie proprie de conferinte in urma cu trei ani. Forumurile au debutat in martie 2006, iar in patru ani vor parcurge toate judetele Romaniei.
 

Urmatoarele conferinte pentru IMM-uri vor avea loc pe 25 iunie in Cluj-Napoca si pe 26 iunie in Tg. Mures.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.

 


Nu exista comentarii