ContentSpeed Shop - solutie de magazin online pentru IMM-uri


Solutia este dezvoltata integral in Romania de firma ContentSpeed, parte din grupul de ealliance Partners, iar taxa pentru pachetul de baza incepe de la 69 de euro pe luna.

Solutia ContentSpeed Shop este destinata start-up-urilor si IMM-urilor din Romania care doresc sa-si deschida propriul magazin online gata configurat si cu costuri minime de functionare, se arata in comunicatul de presa.

Pachetul cu functionalitatile de baza ale unui magazin online costa 69 de euro pe luna, dar pretul poate ajunge pana la 139 de euro pe luna, in functie de complexitatea magazinului. Daca timp de 30 de zile de la achzitie clientii vor sa renunte la solutie, ContentSpeed se angajeaza sa le returneze investitia initiala.

Solutia a fost deja implementata cu succes pentru 50 de magazine online ale unor clienti precum Tornado Sistems, Romstal Leasing sau importatotul  importatorului Hotpoint-Ariston in Romania.

Dezvoltatorul estimeaza ca va avea pana la 200 de magazine inrolate in sistemul de plata lunara, pana la sfarsitul anului 2009.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii