Coresi Business Park a demarat lucrarile la cea de-a doua faza a proiectului de birouri din Brasov


     


A doua faza a proiectului de birouri dezvoltat de Ascenta Management in Brasov vizeaza livrarea a doua cladiri noi, clasa A, cu o suprafata totala de 18.000 mp si regim mic de inaltime (P+3E/4E) si suprafete intre 725 mp si 1.550 mp inchiriabili pe etaj, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Constructia a inceput in luna aprilie, iar in prezent se lucreaza la structura de rezistenta a primei cladiri. Valoarea totala a investitiei pentru perioada 2015 - 2016 este estimata la aproximativ 10 milioane de euro. 

Compania Tata Technologies este primul chirias in spatiile ce vor fi livrate in T2 2016, firma optand in prima etapa pentru o suprafata de 3.300 mp.

Tata Technologies ofera servicii de inginerie si consultanta si isi desfasoara activitatea in centrele de inginerie din Brasov, Iasi si Craiova. Compania a intrat pe piata din Romania in 2013, prin achizitia grupului american Cambric, filiala locala a grupului, Cambric Consulting, activand din 1997.

In urmatorul an, reprezentantii Tata Technologies isi propun recrutarea in centrul din Brasov a 100 de ingineri, carora le va asigura instruirea in diverse platforme CAD/CAE.

Pentru suprafetele disponibile in cea de a doua faza a proiectului Coresi Business Park se poarta discutii cu o parte dintre chiriasii actuali, care au in plan extinderea spatiilor pe care le ocupa in prezent, dar sunt vizati si cativa chiriasi noi, costurile totale de ocupare incepand de la 60 de euro/luna/post de lucru.

Coresi Business Park este un centru de afaceri dezvoltat pe fosta platforma industriala Tractorul din Brasov. Proiectul constituie o initiativa de regenerare urbana, ce transforma 12 hectare de vechi cladiri industriale intr-o zona de afaceri cu aspect contemporan ce dispune de 20.000 mp de spatii verzi, amenajate.

Cladirile restaurate şi transformate in prima faza a proiectului Coresi Business Park totalizeaza aproximativ 25.000 mp de spatii de birouri neconventionale.

In urmatorii 10 ani, pe terenul de 12 hectare din cadrul fostei uzine de tractoare se vor construi noi cladiri de birouri, suprafata totala a parcului de afaceri ajungand astfel la peste 100.000 mp. In completarea spatiilor de birouri existente ce au trecut prin procesul de conversie, proiectul cuprinde si 10 cladiri moderne de birouri, noi, cu regim mic de inaltime.

Pe langa cresterea continua a activelor cheie din Brasov, Ascenta Management vizeaza si noi achizitii pe piata locala, in special proiecte de birouri.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii