Corporate Tennis Open: cine sunt castigatorii turneului de tenis dedicat reprezentantilor mediului de business


    


Timp de doua weekend-uri, pasionatii de tenis din companiile din Romania au concurat pentru un loc in finala turneului "Corporate Tennis Open" organizat de BusinessMark la Pescariu Sports & Spa din Bucuresti.

Reprezentantii mediului de afaceri au participat la urmatoarele categorii: echipe, simplu masculin, simplu feminin si dublu, mentioneaza organizatorii. Turneul s-a desfasurat in doua etape: cea a grupelor si etapa finala. In primul weekend s-au desfasurat meciurile din grupe si s-au disputat in sistem “fiecare cu fiecare”.

Echipele si jucatorii care s-au calificat in etapa finala au concurat pentru castigarea trofeelor puse in joc.

Cele patru finale din cadrul celei de-a treia editii a “Corporate Tennis Open” au avut urmatoarele rezultate:

Prima finala, cea de dublu, s-a incheiat cu victorie pentru Bancpost. Andrei Badaluta si Radu Petrescu din partea Bancpost au castigat meciul disputat cu echipa Oscar Downstream - formata din Ionut Sandulescu si Gabriel Popa, scor 6-4, 2-6, 10-6.

A doua finala, cea de simplu feminin s-a incheiat cu victorie pentru Ana Schiopu (Eurobank Property Services). Aceasta a castigat meciul disputat cu Adriana Preda (Asociatia The Social Incubator), scor 6-4, 6-3.

Radu Rosca (Red Bull) a invins in cea de-a treia finala, de simplu masculin, disputata in compania lui Gabriel Chifor (Eurolife ERB), scor final 6-3, 6-2.

Primul meci al finalei probei pe echipe le-a avut ca protagoniste pe Andra Savu (Biroul de Credit) si Alexandra Avirvarei (KPMG Romania). Reprezentanta Biroului de Credit s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2. Cel de-al doilea meci, disputat intre serban Epure (Biroul de Credit) si Dragos Nicolae s-a incheiat cu scorul de 1-6, 4-6. Scorul fiind 1-1 la general, meciul de dublu a fost decisiv in desemnarea castigatoarei. Echipa Biroul de Credit s-a impus in fata echipei KPMG Romania, scor final de 6-2, 6-1, adjudecandu-si marele trofeu.

De-a lungul competitiei, reprezentantii mediului de business au avut ocazia sa-si puna in valoare abilitatile sportive, sa faca networking in cadrul unui cocktail party si sa concureze pentru un loc pe podiumul competitiei. Anul acesta au fost disputate 108 meciuri de catre cei 47 de concurenti.
 

startups.ro a sprijinit evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii