Credit Europe Bank ofera finantari pentru fermieri


Banca a lansat o linie de creditare ce poate acoperi cheltuielile curente ale fermierilor pana la vanzarea recoltei.

Produsul Agro Capital IMM lansat de Credit Europe Bank este o linie de credit destinata finantarii oricaror nevoi de capital de lucru in agricultura, precum si refinantarii creditelor cu destinatie similara acordate de alte institutii financiare.

Finantarile sunt oferite pe o perioada de timp ce poate ajunge pana la 18 luni. Perioada de gratie este de maxim noua luni, in functie de specificul activitatii si de momentul in care banca intervine in finantarea acesteia.

Banca poate sustine toate cheltuielile legate de viitoarea cultura, perioada de utilizare a creditului fiind corelata cu graficul de derulare a lucrarilor agricole. Rambursarea creditului este flexibila, fermierii putand sa acopere datoria in functie de momentul in care au estimate incasarile.

Banca poate acorda credite si crescatorilor de animale sau celor care presteaza servicii in agricultura. Beneficiarii pot fi persoanele fizice cu statut de producator agricol, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, intreprinderile familiale sau companiile IMM (conform definitiilor interne ale bancii), care obtin din activitatea lor produse alimentare si materii prime sau se ocupa cu prestarea de lucrari agricole.

Pentru inceput, linia de finantare Agro Capital IMM este disponibila in sucursalele Credit Europe Bank din judetele Buzau, Braila, Tulcea si Constanta.

Credit Europe Bank (Romania) S.A. este membra a grupului FIBA, ofera produse si servicii bancare unui numar de peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale si detine o retea de peste 115 de sucursale, agentii si puncte de lucru.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii