Creste cererea pe piata amenajarilor de birouri


    


"Inregistram in primul trimestru al anului 2015 un interes pregnant din partea beneficiarilor care isi doresc o amenajare optimizata si cererea de ofertare a fost cea mai mare din ultimii trei ani. Putem estima ca numarul mare de ofertari efectuate in primele 4 luni este de 10 ori mai are ca in 2014 iar mare parte dintre acestea urmeaza sa se concretizeze in perioada imediat urmatoare. Situatia actuala ar putea reprezenta un forecast pozitiv pentru anul 2015", spune Cezar Gamulescu, Manager Partner forFitout

In primele luni ale anului 2015, valoarea proiectelor livrate de companie depaseste valoarea de 300.000 de euro, se mentioneza intr-un comunicat de presa.

Atenti la estimarile specialistilor care afirma ca piata de birouri va creste anul acesta si va atinge 110.000 de metri patrati, reprezentantii firmei forFitout isi doresc sa depaseasca cifra de afaceri de anul trecut, sa isi mareasca echipa existenta cu specialisti in domeniul amenajarilor office si sa-si mareasca portofoliul cu proiecte in Bucuresti dar si in strainatate. 

Anul trecut, forFitout a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 700.000 de euro, iar proiectele livrate au fost pentru companii precum: Floreasca Tower, Nepi, Global Finance, PricewaterhouseCoopers, Monsson Energy Trading, Honda Trading, Philip Morris etc.

Tot anul trecut, compania si-a extins operatiunile in strainatate, oferind servicii la cheie de amenajare interioara pentru Banca Nationala a Libiei si pentru o clinica de stomatologie din Franta.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii