Creste interesul fata de aranjamentele florale profesionale pentru decorarea birourilor


     

Plecand de la o suma minima de 600 lei/luna si ajungand pana la 3.000 de lei/luna, reprezentantii companiilor considera florile o investitie importanta pentru crearea unei atmosfere placute si motivante la birou, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Reprezentantii The Flower Society spun ca tendinta din SUA in ceea ce privește infrumusetarea spatiilor de lucru devine o preocupare din ce in ce mai prezenta si in randul companiilor din Romania.

Astfel, tot mai multi manageri apeleaza la cei care comercializeaza flori optand pentru abonamente anuale.

La The Flower Society, costurile pot varia intre 150 de lei/saptamana si 750 de lei/ saptamana, pentru acesta din urma specialistii in aranjamente florale putand crea pana la sase  aranjamente. In cost intra si refresh-ul, ceea ce inseamna ca, la trei zile dupa livrare, un designer revine la sediul companiei si inlocuieste florile care nu mai sunt proaspete.

Raluca Jordan, manager The Flower Society, spune ca anul acesta firma a inregistrat o crestere cu 20% a vanzarilor de abonamente catre companii.

Reprezentantii The Flower Society spun ca in ultimul timp, se remarca o preferința spre aranjamentele care au un design futurist sau romantic, iar florile care au culori puternice, vibrante, sunt vedetele acestui an.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii