Crestere de 20% pe piata serviciilor IT


Investitiile in consultanta pe infrastructura cresc pe masura ce creste si complexitatea activitatilor companiilor si nevoia de servicii IT specializate.

Potentialul de crestere in piata pentru furnizorii de solutii integrate trece de la implementarea solutiilor de baza, la un set de servicii necesare imbunatatirii performantelor, se arata intr-un comunicat de presa al companiei Wizrom Software. Tendinta de maturizare a pietei se reflecta la nivelul furnizorilor de solutii software prin cresterea concurentei.

Wizrom a inceput anul acesta dezvoltarea unei noi linii de business, ce acopera toata gama de produse si servicii de consultanta si mentenanta pentru infrastructura necesara aplicatiilor furnizate.

Dorim sa integram in linia de produse oferite toate serviciile hardware necesare, fie ca este vorba de consultanta, asistenta tehnica sau chiar echipamente", spune Zemy Apfelbaum, Managing Director la Wizrom Software.

Noul serviciu este deja disponibil si compania estimeaza ca acesta ii va aduce, pana la finalul anului, venituri de aproximativ 500.000 de dolari. Wizrom prognozeaza, de asemenea, ca in trei ani, veniturile obtinute din produsele si serviciile aferente domeniului infrastructura sa atinga 2,5 milioane de dolari.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii