Curs de discurs public pentru bloggeri si tineri antreprenori


Evenimentul face parte din seria Blogoree Workshops si se adreseaza celor care trebuie sa sustina diverse prezentari legate de compania sau de activitatea lor.

Participarea este gratuita si, pentru inceput, vor avea loc doua serii de cursuri a cate maxim 20 de participanti. Acestea se vor desafasura luni, 24 noiembrie, respectiv marti, 25 noiembrie.

Cursurile dureaza doua ore in care vor fi discutate subiecte precum: Tips & tricks de PowerPoint; Cum iti alegi si iti pregatesti continutul prezentarii; Cum te pregatesti sa sustii prezentarea; Tips & tricks pentru vorbit in public.

Workshop-urile vor fi sustinute de Sandra Ghitescu, consultant si trainer in comunicare, cu experienta in training, PR si consiliere individuala in comunicare si dezvoltare personala.

Din ce in ce mai multi bloggeri/tineri antreprenori ajung in situatia de a vorbi in public: fie pentru a-si prezenta proiectele, fie la conferinte. Am observat anul trecut la NetCamp ca foarte putini dintre cei care au vorbit au stiut sa isi prezinte <marfa>. De multe ori s-au emotionat, s-au pierdut samd. Pentru ca tot vine pe 3 decembrie noul NetCamp (cu tot cu concursul de proiecte NetStartUp), ne-am gandit sa ii ajutam pe cei care se gandesc sa mearga acolo. Dar workshop-ul este pentru toti bloggerii care vor sa vina”, scrie Bobby Voicu pe blog-ul lui.

Locurile sunt limitate. Daca numarul de cereri il depaseste pe cel de locuri disponibile, cei 40 de participanti vor fi selectati in functie de cum vor reusi sa transmita cat de important este pentru ei sa urmeze cursul.

Mai multe informatii despre inscrieri si selectia participantilor pot fi gasite aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii