Curs de marketing online pentru start-up-uri si IMM-uri


   

Sustinut de Daniel Matei, cursul va avea loc pe 30 mai, in Bucuresti, si se adreseaza antreprenorilor si managerilor de IMM-uri.

Daniel Matei este un marketer online cu experienta de vanzari, care utilizeaza cunostintele acumulate pana acum pentru a-i ajuta pe profesionsitii din business sa isi seteze corect obiectivele de comunicare, promovare si vanzare online, se mentioneaza in comunicatul de presa.

"Am cunoscut in ultimii ani multi antreprenori si manageri de afaceri mici care se lupta sa atraga mai multi clienti pentru afacerile lor. Multi dintre ei nu au timp sa se puna la curent cu ultimele informatii din domeniu, iar la sfarsitul lunii nu au rezultatele sperate si raman cu impresii gresite despre marketingul online. Pentru ei am dezvoltat acest curs practic de o zi ,ce ofera atat o imagine de ansamblu asupra unei strategii coerente de promovare online, cat si tactici care ii vor ajuta sa obtina rezultate concrete pentru afacerile lor", spune Daniel Matei, organizatorul cursului.

Potrivit organizatorului, participantii la acest curs vor invata:
•    sa faca o analiza a situatiei curente a prezentei online pe care o are afacerea lor
•    cum sa isi seteze corect obiectivele campaniilor de marketing online
•    ce informatii trebuie sa contina website-ul unei companii
•    cum sa planifice un mix eficient intre social media, SEO, reclame cu plata la click, bannere online, e-mail marketing
•    sa elaboreze strategia de social media si sa dezvolte un calendar editorial pentru retelele sociale
•    cum sa seteze campanii de Facebook Ads si Google Ads
•    sfaturi practice pentru promovarea prin newsletter
•    sa evalueze rezultatele campaniilor si sa optimizeze in consecinta

Printre brandurile cu care Daniel Matei a lucrat pana acum se numara Impact Hub Bucharest, Ateliere Fara Frontiere, Biciclop, Impact Hub Global, roPot, FM Logistic si Gebruder Weiss. Mai multe detalii despre curs sunt disponibile aici.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii