Curs gratuit pentru tinerii care vor sa devina Project Manageri


Cursul face parte din programul Weekend Seminar, initiat de Akcees, si se desfasoara  in perioada 14 - 15 februarie, la sediul Fundatiei Romano-Americane din Bucuresti.

 

"Programul <Weekend Seminar> are ca scop dezvoltarea de competente si abilitati prin metode de educatie non-formala a tinerilor cu varste cuprinse intre 18 ani si 25 de ani”, se spune intr-un comunicat de presa al Akcees, initiatorul programului.

Organizatorii spun ca notiunile teoretice vor fi puse in practica prin studii de caz si aplicatii interactive, iar la final tinerii vor sti sa aplice metode eficiente pentru a-si conduce cu succes propriile proiecte. In plus, invitati speciali care ocupa pozitii cheie in industrie vor fi alaturi de participanti pentru a le impartasi secrete din propria experienta.

Sesiunea de training va fi sustinuta de Irina Scarlat, Vice-Presedinte Executiv Akcees si trainer profesionist cu o experienta de peste sase ani in managementul proiectelor din diferite domenii de activitate.

"Managementul proiectelor este o competenta <hard> care nu trebuie sa ii lipseasca unui tanar, indiferent ca este antreprenor, angajat sau voluntar intr-un ONG. Ne bucuram ca avem ocazia sa dezvoltam aceste competente in cadrul programului nostru”, a declarat Irina Scarlat, Vice-Presedinte Executiv si trainer Akcees.

Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se realizeaza online, prin completarea formularului disponibil aici. Aplicatiile sunt deschise pana vineri, 1 februarie, iar rezultatele finale ale procesului de selectie vor fi comunicate vineri, 8 februarie.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii