Curs intensiv de publicitate online


Cursul va fi sustinut de consultantul independent Doru Panaitescu si il are ca trainer invitat pe Alex Visa, Specialist Certificat Google Adwords.

Evenimentul va avea loc saptamana aceasta (pe 2 si 3 aprilie) in Bucuresti, iar maine (31 martie) este ultima zi pentru inscrieri, dupa cum scrie Doru Panaitescu pe blogul sau. Aceasta este a doua editie a cursului, dupa cea organizata acum doua saptamani.

Cursul se adreseaza persoanelor implicate in industria comunicarii, celor care doresc sa se specializeze in marketingul online sau sa-si imbunatateasca si sa-si sistematizeze cunostintele deja dobandite.

Structura cursului cuprinde: tematica abordata gradual, de la concepte de baza catre tehnici inovative in publicitatea online; esicherul publicitatii online romanesti explicat in amanunt; studii de caz; modele din .com si .ro; aplicabilitate directa pentru pozitia pe piata clientului care beneficiaza de curs.

Pretul de lista pentru participare este de 395 de euro + TVA, la care se pot aplica reduceri: 10% pentru mai multi participanti din cadrul aceleiasi companii; 10% pentru proprietari de magazine online/angajatii acestora; reduceri speciale pentru bloggeri; reduceri speciale pentru studenti; reduceri speciale pentru persoane fizice. Reducerile nu sunt cumulative.

Numarul locurilor este limitat, iar cursul va fi reluat (daca numarul de cereri o impune) in luna mai 2009. Mai multe informatii pot fi gasite aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii