Cursuri de NLP si Hipnoza Ericksoniana sustinute de trainer-ul John Thomson, la Bucuresti


Trainer-ul international John Thomson vine la Bucuresti in perioada 23 - 27 noiembrie pentru a sustine doua cursuri de dezvoltare personala.



In prezent, John Thompson este Managing Director si Lead Trainer pentru Metropolis UK iar organizatorul celor doua evenimente din Bucuresti este  compania Coaching-Vision, se mentioneaza in comunicatul de presa.

John Thompson a studiat psihologia aplicata la Leeds University. Are ca baza de studiu programarea neuro lingvistica la cel mai inalt nivel, fiind dezvoltator de cursuri pentru companiile multinationale.

Cursul de Hipnoza Ericksoniana va avea loc pe 23 noiembrie, iar participantii vor invata:
• Ce reprezinta  Hipnoza Ericksoniana si cum functioneaza;
• Unul dintre cele mai puternice instrumente de comunicare utilizat la nivel mondial;
• Informatii noi despre inconstient si despre cum pot schimba o serie de evenimente din trecut ce ti-au conturat un sistem de credinte.

"Hipnoza Ericksoniana te poate ajuta sa te programezi pentru viitor si sa te eliberezi, sa inveti din experientele ce te-au modelat in trecut", spun organizatorii.

Potrivit organizatorilor, sunt folosite o multitudine de studii, exercitii, lucru experiential si demonstratii. Formatul propus pentru training-ul din Bucuresti sustinut de John Thompson cuprinde elemente ce ii vor ajuta pe participanti sa invete atat la nivel constient, cat si la nivel inconstient.

Cel de-al doilea curs, Diploma NLP,  va avea loc in perioada 24 - 27 noiembrie. 

"NLP Coaching Vision imbina elementele mai multor scoli de gandire, arii de dezvoltare si modalitati de livrare training-uri personalizate. NLP a fost creat in anii `70, John Thompson colaborand cu co-creatorii acestei stiinte", spun organizatorii.

Evenimentul de la Bucuresti este atat un training de formare de competente, cat si un curs de invatare, cognitiv.

Se utilizeaza tehnici de invatare accelerata si li se ofera participantilor abilitatile necesare pentru a obtine excelenta in orice zona din viata lor.

Prezentare generala a tematicii cursului:
• Modele de schimbare a starii;
• Calibrare si detectarea la nivel inconstient;
• Ancorare;
• Rezolvarea conflictelor;
• Niveluri logice;
• Tehnici bazate pe managementul timpului.

"Se spune ca numai prin practica poti atinge perfectiunea. Nu suntem siguri daca exista perfectiune in ceea ce priveste modalitatea de aplicare a tehnicilor NLP. Cu toate acestea, cei care utilizeaza si isi perfectioneaza astfel abilitatile obtin mult mai multe rezultate fata de cei care raman pasivi in fata oportunitatilor de dezvoltare", mai spun organizatorii.

De-a lungul timpului, John Thomson a lucrat cu nume cunoscute ca Sony Music (New York), Morgans Hotel Group (New York), Continental Cruise Lines (Miami), Epiphany Solutions (Leeds), Waldorf Astoria Hotels (New York).


startups.ro sprijina cele doua evenimente in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii