Cursuri sustinute de John Thompson: “101 Valori” si “Tehnici moderne de NLP pentru Start-up-uri si Antreprenori”


    


Cursurile, organizate in Bucuresti de Coaching Vision impreuna cu Metropolis, vor avea loc in perioada 31 martie - 1 aprilie 2017.

John Thompson este managing director si lead trainer pentru Metropolis UK. A studiat psihologia aplicata la Leeds University si are ca baza de studiu programarea neuro-lingvistica (NLP) si hipnoza in business, fiind dezvoltator de cursuri pentru companiile multinationale.

Thompson lucreaza cu branduri precum Sony Music, Morgans Hotel Group, Continental Cruise Lines, Epiphany Solutions sau Waldorf Astoria Hotels. De-a lungul timpului a colaborat cu experti in NLP precum John Grinder, Richard Bandler, Michael Carroll si Carmen Bostic St Clair.

In prezent, Thompson este consultant pentru numeroase organizatii, carora le arata care sunt punctele lor slabe, unde gresesc managerii, cum isi pot "controla" clientii, dar si imbunatati stilul personal de viata, astfel incat sa aiba mai mult succes in cariera.

Cele doua cursuri sustinute de John Thompson ii vor ajuta pe participanti sa inteleaga pe ce ar trebui sa se concentreze acum si in viitor. Vor intelege cum pot face alegerile potrivite pentru a avea beneficii financiare si pentru a valorifica timpul la maxim, singura variabila ce nu poate fi tinuta in loc.

In cadrul cursului se vor livra: un “template” de model de afacere de urmat pas cu pas, bazat pe valorile umane, tehnici specifice pentru a castiga parteneri, pentru a recruta, pentru a dezvolta echipe sau a te dezvolta la nivel personal, tehnici de motivatie si tehnici de stabilire a strategiei de baza.
 

startups.ro sprijina evenimentele in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii