CyberGhost VPN ofera 100.000 de euro prin programul ”Privacy Accelerator”


     

CyberGhost VPN, creator de solutii de criptare, confidentialitate si securitate a datelor, a anuntat lansarea programului "Privacy Accelerator", dedicat ideilor si produselor care vin in intampinarea nevoilor de securitate a datelor si a libertatii online.

Programul ofera sprijin financiar companiilor aflate in faza initiala de dezvoltare si asigura indrumare si sprijin in dezvoltarea de produse, elaborarea strategiilor de lansare pe piata si atragerea de clienti noi.

Start-up-urile selectate pot primi pana la 25.000 de euro - in functie de numarul fondatorilor si de nevoile companiilor. Pentru echipele din afara Uniunii Europene care doresc sa se stabileasca la Bucuresti, CyberGhost ofera cazare si spatiu de lucru in centrul Bucurestiului,  dotate cu toata infrastructura necesara.

O companie inregistrata in Uniunea Europeana reprezinta un avantaj competitiv pentru business. Pentru prima oara in istoria afacerilor online, companiile europene au un avantaj in fata celor inregistrate in Statele Unite ale Americii; ele nu risca sa primeasca o Scrisoare de Securitate Nationla si nici nu sunt fortate sa incalce confidentialitatea propriilor utilizatori”, spune Robert Knapp, CEO si co-fondator al CyberGhost VPN.

Echipele si companiile interesate pot aplica online, pana la 1 septembrie 2015. 

Fondat in anul 2011 la Bucuresti, CyberGhost S.R.L. ofera solutii de confidentialitate si securitate online a datelor. Compania are 25 de angajati constand intr-o echipa de dezvoltare in Germania si un grup de tineri experti IT, in Romania.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii