Danubius Exim - afaceri cu 10% mai mari in 2010


Estimarea este facuta pentru startups.ro de Velin Ganev, directorul executiv si unul dintre actionarii companiei specializate in furnizarea de echipamente fiscale si bancare.

Velin Ganev mai spune ca in acest an cifra de afaceri a Danubius Exim va creste cu 5% fata de anul trecut, ajungand la 8,5 milioane de euro.
In fiecare an, cifra de afaceri a companiei a urcat cu aproximativ 3% - 5%, fata de anii anteriori.

Cea mai mare pondere in cifra de afaceri o au echipamentele fiscale (case de marcat etc), 70%, urmate de solutiile bancare (sisteme POS etc), cu 30%. Velin Ganev spune ca intentioneaza sa duca aceasta pondere la un raport de 50% - 50%.

Pe segmentul echipamentelor fiscale, Danubius reprezinta in Romania Datecs (Bulgaria), unul dintre liderii din Europa in acest domeniu, iar pe segmentul echipamentelor bancare, pe Ingenico, liderul mondial.

Pentru Danubius, anul acesta, in primele noua luni, cresterea pe Ingenico a fost de 50% fata de tot anul 2008, iar echipamentele fiscale si-au pastrat acelasi ritm de crestere”, adauga Velin Ganev.  

Danubius a fost infiintata acum 15 ani, avand o retea de 230 de distribuitori in Romania si in jur de 1.300 de tehnicieni autorizati. 


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii