dcs plus si Earlybird au incheiat prima runda de investitii pentru dezvoltarea pietei de travel tech


    

dcs plus, unul dintre principalii jucatori la nivel global de pe piata de tehnologie dedicata industriei de turism, si Earlybird, un fond european de investitii de capital, au incheiat o runda de investitii care va permite dcs plus sa intensifice eforturile in ceea ce priveste inovatia tehnologica in sectorul turistic si ii va oferi posibilitatea de a-si extinde si mai mult capabilitatile la nivel global.

dcs plus este o companie specializata in oferirea de tehnologie specifica pentru industria de turism, in inovarea de produse si servicii care sa ii ajute pe profesionistii din travel sa isi dezvolte si mai mult business-ul deja existent”, spune Cristian Dinca, fondator si  CEO dcs plus.

Dan Lupu, partener Earlybird, mentioneaza ca industria de travel este un domeniu in continua crestere la nivel mondial, fiind una dintre categoriile de business care s-au dezvoltat cel mai bine in ultimii ani.

Fiind o zona cu un potential de business imens, ne bucuram ca am inceput acest parteneriat cu dcs plus, fiind convinsi ca investitia noastra cumulata cu expertiza dcs plus ne vor duce spre dezvoltarea si mai ampla a domeniului de travel tech global”, a mai adaugat Dan Lupu.

Cu o experienta dobandita in 13 ani de activitate, dcs plus are potentialul de a deveni liderul global al pietei de tehnologie de travel,  inginerii companiei demonstrand in nenumarate ocazii ca pot dezvolta software de nivel global, pentru piete multiple.

In urma investitiei de capital din partea Earlybird, dcs plus planuieste sa lanseze in urmatoarele luni versiuni de cloud ale solutiilor de tip mid-back office, rezervari si gestiune de inventar, pe care le are deja in portofoliu, precum si aplicatii mobile care se integreaza perfect in infrastructura software utilizata de catre clientii sai.

dcs plus este unul dintre principalii jucatori la nivel global de pe piata de tehnologie dedicata industriei de turism si lider pe piata locala. Compania creaza si implementeaza solutii software de ultima generatie si resurse inovative, adaptabile si accesibile pentru profesionistii din acest domeniu. Infiintata in 2002, dcs plus opereaza in peste 42 de piete la nivel global si are parteneri in intreaga lume, incluzand lideri precum Amadeus IT Group si Lufthansa City Center.

Infiintat in 1997, Earlybird a atras angajamente de capital in valoare de peste 700 de milioane de euro (900 de milioane de dolari).  Fondul a sprijinit 100 de companii, dintre care unele au adus inovatii semnificative in afaceri si tehnologie, fapt care a dus la oferte publice de peste 1 miliard de dolari.

Earlybird sprijina companii europene cu ambitii globale, iar portofoliul activ cuprinde in prezent 35 de companii cu specific antreprenorial, din domenii diverse, din intreaga lume.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii