Deichmann mai deschide patru magazine, pana la finalul anului


Potrivit reprezentantilor companiei, la sfarsitul acestui an, reteaua Deichmann de pe teritoriul tarii va numara 12 magazine deschise in 2009.

"Primul din urmatoarele patru magazine va fi deschis pe 29 octombrie, in cadrul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti. Celelalte vor fi deschise luna urmatoare, in Piatra-Neamt, Bacau si Vaslui, fiecare dintre ele in cate un centru comercial”, spune pentru startups.ro Augustina Artemie, Director marketing la Deichmann Romania.

Ea mai spune ca suprafata medie a unui magazin Deichmann este de 500 mp. Pana la finalul anului, reteaua din Romania va numara in total 21 de magazine.

Compania are deja magazine deschise in Pitesti, Arad, Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea, Bacau, Buzau, Bucuresti (Berceni si Militari), Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani.

Grupul Deichmann, cu sediul central in Essen (Germania), a fost infiintat in anul 1913. Potrivit reprezentantilor companiei, Deichmann este lider de piata europeana in domeniul retail-ului de incaltaminte. Compania are filiale in Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Suedia, Romania, Croatia, Italia, Lituania si Turcia.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii