Dent Estet lanseaza o solutie financiara care ar urma sa aduca o crestere de 20% a vanzarilor


Tot cu 20% ar urma sa creasca si baza de clienti a companiei in urma lansarii unui pachet de finantare pe 12 luni fara comision si fara dobanda."Dent Estet Plan 12" este un pachet de finantare acordat in parteneriat cu Banca Transilvania pe o perioada de un an, cu rate egale, dobanda si comision 0% pentru pacient, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Pachetul se adreseaza celor care doresc tratamente stomatologice si de estetica faciala dar prefera sa plateasca serviciile in rate, de-a lungul unei perioade mai mari de timp.

"Ne asteptam ca 30% dintre clientii nostri activi sa opteze pentru aceasta solutie pana la finalul anului. Fiind un pachet util, de care foarte multi aveau nevoie, credem, de asemenea, ca va atrage si foarte multi clienti noi”, a spus Dr. Oana Taban, CEO al grupului de clinici Dent Estet.

Pachetul de finantare va fi disponibil si in clinicile Dent Estet 4 Kids. Pentru a beneficia de aceasta solutie financiara, clientii trebuie sa se prezinte cu buletinul intr-una dintre clinici si sa completeze un formular, fara a fi necesara deplasarea lor la banca. Tratamentul poate incepe imediat, indiferent care este data stabilita pentru achitarea primei rate sau daca valoarea tratamentului dintr-o anumita luna o depaseste pe aceea a ratei lunare.

Oferirea de solutii de finantare pentru serviciile medicale si pentru cele de estetica faciala este una dintre directiile strategice pe care grupul de clinici Dent Estet le vizeaza in urmatorii ani. Pe langa noua solutie lansata, Dent Estet pune la dispozitia clientilor sai alte patru optiuni de plata: achitarea integrala cu un discount de 5%, plata la fiecare sedinta, plata in doua transe egale si o oferta de abonamente individuale.

Dent Estet opereaza patru clinici dentare, dintre care una destinata exclusiv copiilor. In primele sase luni ale acestui an, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 1,3 milioane de euro. Anul trecut cifra de afaceri a fost de 2,3 milioane de euro si se estimeaza o crestere de 20% pentru anul acesta.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii