Dental View a investit circa 400.000 de euro intr-un centru de imagistica dentara 3D


Deschis de curand in Bucuresti, acesta va fi urmat de un al doilea centru, a carui inaugurare este planificata pentru sfarsitul anului, potrivit reprezentantilor companiei.

Primul centru Dental View are o suprafata de aproximativ 250 mp.

Daca cel de-al doilea centru este planificat a fi deschis tot in Capitala, pentru anul urmator compania intentioneaza sa deschida cel putin doua centre in alte mari orase din tara, au detaliat pentru startups.ro reprezentantii Dental View.

Serviciile Dental View includ tomografii computerizate 3D, radiografii panoramice, teleradiografii, seturi complete de ortodontie, radiografii intraorale si radiografii uzuale periapicale si ocluzale, se arata in comunicatul de presa.

Tomografiile dentare sunt procesate in 24 ore, iar dosarul complet se livreaza direct la clinica stomatologica care a facut trimiterea. Dosarul cuprinde printre altele si un CD cu imaginea pacientului si un soft de vizualizare livrat gratuit medicilor stomatologi.

De asemenea, Dental View ofera servicii de arhivare a radiografiilor efectuate, in format digital, in asa fel incat sa existe un suport suplimentar in cazul in care imaginile initiale ar suferi deteriorari.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii