Depanero lanseaza aplicatiile pentru iOS si Android si estimeaza 50.000 de utilizatori in primul an


    

Depanero, firma activa pe segmentul de service electro-IT din Romania, lanseaza aplicatiile pentru dispozitive mobile dedicate utilizatorilor de iOS si Android si simplifica interactiunea client - service. In primul an de la lansare, aplicatia Depanero va avea aproximativ 50.000 de utilizatori activi, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Cu noua aplicatie, sunt eficientizati timpii si procesul de trimitere in service a unui produs defect. Astfel, inregistrarea unui produs pentru a fi preluat in service va presupune completarea in aplicatia Depanero a unui formular cu trei campuri: marca si modelul produsului, defectul acestuia, tipul garantiei, intreaga operatiune necesitand mai putin de un minut.

Clientii Depanero foloseau versiunea de mobil a site-ului pentru a-si accesa contul de client, a inregistra un aparat defect si a urmari procesul de reparatie al acestuia. Am analizat acest comportament, care se inscrie in tendintele de consum ale clientilor, dornici sa foloseasca solutii tot mai simple si <on the go>, si am lasat pentru ei aplicatia Depanero, disponibila pentru iOS si Android”, spune Adrian Antohi, director general Depanero.

Aplicatia Depanero poate fi configurata pentru a notifica utilizatorul in timp real despre stadiul produselor aflate in reparatie, iar acesta poate consulta in orice moment istoricul produselor in service.

Depanero are prezenta la nivel national, cu aproximativ 300 de angajati proprii, acoperind aproape toate judetele tarii, pe majoritatea  categoriilor de produse de folosinta indelungata. Compania ofera servicii de consultanta, diagnosticare si remediere rapida a defectiunilor, atat pentru produsele aflate in garantie cat si pentru cele in post-garantie, pentru acestea din urma oferind garantie la reparatie.

Brandul Depanero este prezent pe piata din Romania din 2014, odata cu rebranding-ul companiei Servskills, infiintata in 2011. Depanero livreaza lunar servicii de consultanta si reparatii pentru o medie de 30.000 de clienti.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii