Design thinking, tehnologii si gadgeturi de ultima ora la Biz Innovation Forum


    


Biz Innovation Forum este evenimentul unde specialistii care dau tonul in industria digitala, vin si vorbesc despre cum poti sa inovezi in compania ta.

Reprezentantii companiilor care vor sa tina pasul cu ce se intampla peste hotare vor avea parte de doua workshopuri de design thinking, menite sa stimuleze performantele organizatiilor, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Printre invitatii speciali ai conferintei Biz Innovation Forum se numara Mark Vernooij - General Manager THNK, Moodi Mahmoudi - Fondator si CEO Collaborne si Daniela Marzavan - profesor la Universitatea HTW Berlin si la Universitatea ELISAVA din Barcelona. Acestia vor prezenta, in premiera in Romania, un instrument de design thinking si vor ghida audienta in directia inovarii.

In cadrul evenimentului va exista o zona dedicata celor care vor sa experimenteze noua tehnologie prezenta in Romania, unde participantii se pot bucura de gadgeturi si tehnologii de ultima ora.

Evenimentul se va desfasura in prima sala de cinema cu tehnologia 4DX din Romania. George Buhnici (I Like IT) le va vorbi participantilor, imediat dupa ce experimenteaza senzatiile 4DX, despre noua tehnologie adusa in premiera in Romania de Cinema City la Mega Mall. Iar liderii din companiile care inoveaza vor prezenta modele de best practice, folosite in cadrul firmelor pe care le reprezinta.

In spatiul din fata salii in care va avea loc conferinta, echipa Microsoft Romania va expune cele mai noi device-uri, telefoane si tablete cu Windows 8.1.

Cei care vor veni la conferinta il pot intalni printre participanti pe Gigi al III-lea, un robot comandat prin telefonul mobil, capabil de sinteza vocala comandata din laptop. Robotul Gigi va fi adus la eveniment de catre Robofun, alaturi de Harpa cu Laser 2.0, o harpa fara coarde la care vizitatorii pot canta miscand mana prin aer, pe deasupra harpei, fara sa atinga nimic.

Spatiul de gadgeturi incude un pop-up store Samsung Electronics , precum si un pop-up store Philips.

Conferinta Biz Innovation Forum are loc miercuri, 20 mai, la Cinema City, in incinta Mega Mall din Bucuresti.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii