Despre business networking pentru antreprenori, cu Andy Szekely


Suita de evenimente Serile AS cu Andy Szekely, se va desfasura in perioada 6 - 9 noiembrie in patru orase: 6 noiembrie, la Timisoara; 7 noiembrie, la Cluj-Napoca; 8 noiembrie,  la Bucuresti; 9 noiembrie, la Iasi.

 

Evenimentele, organizate in colaborare cu Business Days, se vor focusa pe tema "Business networking pentru antreprenori" si vor fi coordonate  de Andy Szekely, antreprenor, trainer si public speaker.

In prima parte a programului, Andy va intervieva un antreprenor, expert in networking. Acesta le va  dezvalui participantilor cum procedeaza  pentru a avea succes in interactiunea cu alti oameni de afaceri, cum a reusit sa obtina rezultate bune in business datorita networking-ului, cum a reusit sa devina influent in mediul in care activeaza si cum a reusit sa-si mareasca reteaua de clienti, sa dezvolte parteneriate de succes pe termen lung utilizand la maximum abilitatile de business networking.

Cred ca este o abilitate pe care fiecare antreprenor ar trebui sa fie preocupat sa si-o dezvolte nu numai la nivel teoretic ci mai ales practic, participand ori de cate ori are ocazia la evenimente si manifestari care au si o componenta de networking", considera Laszlo Pacso, antreprenor si unul din invitatii de la evenimentul ce va avea loc la Timisoara. 

Organizatorii spun ca  participantii vor avea sansa de a exersa si invata o serie de trucuri si instrumente practice de la antreprenorii invitati, care pot fi aplicate in activitatea curenta si care pot creste eficienta in generarea oportunitatilor de business in urma unor intalniri de business networking.

"Oamenii te asculta pentru ca le spui ce stiu deja, dar te urmeaza pentru ca le arati ce nu stiu inca" spune Andy Szekely, coordonatorul acestui proiect.

Indiferent in ce industrie activeaza, profilul participantului la Serile As este urmatorul:
• antreprenori
• manageri executivi
• manageri de dezvoltare
• manageri de vanzari
• freelanceri
• persoane interesate de dezvoltarea abilitatilor de networking

Printre invitatii acestui eveniment se numara: Dan Pitic (Cluj-Napoca), Laszlo Pacso (Timisoara), Marius Stefan (Iasi) si Razvan Tudor (Bucuresti).

startups.ro este partener media al evenimentelor si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru mai multe detalii trimiteti un e-mail pe adresa redactia [@]startups.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii