Despre comunicare si brading pentru start-up-uri, la Venture Mentoring


Cea de-a sasea intalnire din cadrul programului Venture Mentoring, organizata de Venture Connect,  va avea loc pe 15 octombrie, la HUB Bucharest. Iuliana Butuc-Cerchez, Corporate Affairs Officer in cadrul GECAD Group, va fi mentor pe un subiect de interes pentru proiectele antreprenoriale romanesti: comunicare si branding.

Am primit cu mult entuziasm invitatia din partea Fundatiei Venture Connect de a ma alatura programului Venture Mentoring. Sesiuni precum cele organizate de Fundatie aduc un beneficiu palpabil comunitatii de tineri antreprenori de la noi, oferind o viziune noua si obiectiva pentru solutionarea problemelor expuse de detinatorii de start-up-uri. Intalnirea din 15 octombrie isi propune sa evidentieze importanta comunicarii si a branding-ului unei companii, fie aceasta un start-up sau avand deja o prezenta activa in piata”, spune Iuliana Butuc-Cerchez.

Sesiunea “Comunicare si branding pentru start-up-uri” propune spre dezbatare subiecte precum: identitate de brand si pozitionare, importanta branding-ului de produs si de companie sau conturarea unui brand personal. Intalnirea condusa de Iuliana este si prima din seria Venture Mentoring sprijinita de editura Publica prin acordarea a trei carti de marketing si branding pentru cei mai activi participanti din cadrul intalnirii.

Iuliana Butuc-Cerchez are o experienta de opt ani in comunicare si branding pentru companii tehnologice, de e-commerce si servicii financiare, dar si branding personal. Pasiunea pentru tehnologie s-a nascut inca de pe vremea pe cand lucra ca jurnalist specializat pe IT&C la Ziarul Financiar. In 2004 s-a alaturat initiativei conduse de Radu Georgescu in calitate de PR specialist pentru GECAD. La numai o luna, Iuliana Butuc-Cerchez a preluat intreg procesul de rebranding al GECAD, ocupandu-se totodata si de lansarea pe piata a unor noi brand-uri precum ePayment, Axigen si mai tarziu Avangate. In perioada 2010 - 2011 a lucrat la tranformarea ePayment in PayU, pe post de consultant de brand si in prezent continua colaborarea cu compania de servicii financiare din pozitia de PR&Communication Advisor.

Ca si consultant de comunicare a mai colaborat si cu alte companii tehnologice, dar si din domenii precum utilitatile publice sau productie auto.

Potrivit organizatorilor, pana in prezent, 80 de companii au participat in cadrul intalnirilor Venture Mentoring conduse de Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Ana Maria Andronic (Senior Associate al casei de avocatura Biris Goran), Marius Ghenea (Presedinte FIT Distribution si business angel), Dragos Roua (antreprenor online) si Peter Barta (Directorul Fundatiei Post Privatizare). Pana la finalul anului mai sunt programate alte patru intalniri. 
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii