Despre dinamizarea sectorului IMM si provocarile antreprenoriatului, la evenimentul Business Challenge


   

 

Conferinta "Business Challenge. Dinamizarea sectorului IMM-urilor si provocarile antreprenoriatlui" este organizata de BusinessMark si va avea loc pe 16 octombrie, la Bucuresti.

Evenimentul este structurat in doua sesiuni: prima va avea ca punct central de discutie IMM-urile, iar cea de-a doua antreprenorii si initiativele antreprenoriale, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Temele care vor fi dezbatute in cadrul conferintei sunt: strategii guvernamentale si programe de sustinere si dezvoltare a sectorului IMM-urilor, incurajarea investitiilor, finantarea IMM-urilor, fonduri europene pentru IMM-uri in exercitiul financiar 2014 - 2020, cand sa vinzi afacerea si cum sa faci un exit profitabil etc.

Printre speakerii invitati se numara: Florin Nicolae Jianu, Ministru Delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism; Cristian Parvan, Secretar General, AOAR; Gabriel Sincu, Executive Director, Tax Advisory Services, EY Romania; Orlando Szasz, Fondator Renania;  Dragos Petrescu, Proprietar Trotter Prim - Citty Grill; Alexandru Lapusan, CEO & Founding Partner Zitec.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii