Despre Leadership cu Dan Puric, dupa modelul oferit de Don Quijote


"Identificarea conceptului de leadership in aventurile ambitioase ale lui Don Quijote" este tema sustinuta de actorul Dan Puric in cadrul conferintei din 28 noiembrie, de la Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti.

 

Evenimentul, organizat de Business-Edu in colaborare cu In Vestiar, se adreseaza tuturor celor care vor sa invete cum sa se pozitioneze ca lider in compania in care lucreaza.

Beneficiile participarii la aceasta conferinta:
• Vei avea o noua perspectiva a leadershipului;
• Vei aborda comunicarea cu cei din jur dintr-un unghi diferit;
• Vei intelege dimensiunile relatiei dintre cel care conduce si cel care il urmeaza;
• Iti vei oferi o oportunitate de auto-cunoastere si evaluare din perpectiva sumei de calitati care te pot pozitiona ca lider;
• Vei avea oportunitatea de a relationa cu Dan Puric, cunoscandu-l, de data aceasta, dintr-o perspectiva noua: aceea de de trainer.

Actorul si regizorul Dan Puric este inventatorul unui limbaj unic de comunicare teatrala, creat prin alaturarea unor forme spectaculare diferite: pantomima clasica si comportamentala, dans popular romanesc, rusesc, step, tango, flamenco, balet, dans contemporan, arte martiale, pe care maestrul le foloseste ca vehicul de trasmitere a unor idei, trairi, sentimente dand spectacolului o forma originala, o viziune regizorala noua, care se adreseaza unei categorii largi de public.

Dan Puric semneaza regia si conceptia mai multor spectacole ("Pantomimia”, "Toujours L`Amour”, "Costumele”, "Made in Romania”, "Hic sunt leones”, "Cei 150”, "Don Quijote”) si este protagonistul one-man-show-ului "Vis”. Cu aceste spectacole el a probat unicitatea, valoarea si forta artistica a acestui limbaj in peste 36 de state ale lumii.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuie. Pentru mai multe detalii trimiteti un e-mail pe adresa redactia[@]startups.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii