Despre noi modalitati de comunicare in zona mobile, la Eastern European Mobile Monday Developer Summit


Evenimentul, organizat de Mobile Monday, se va desfasura in perioada 26 - 28 septembrie, la World Trade Center din Bucuresti, si va gazdui inclusiv o competitie pentru aplicatiile mobile deja lansate.

Potrivit organizatorilor, Eastern European Mobile Monday Developer Summit isi propune sa expuna noi modalitati de comunicare, zona de mobile fiind partea cea mai importanta in strategiile de comunicare in viitor.

Dinamica cu care s-a dezvoltat domeniul mobile si partea de comunicatie mobile este unul foarte dinamic. Orice jucator de pe piata care vrea sa faca parte din viitor va trebui sa isi analizeze foarte bine modalitatile de comunicare, numarul de telefoane mobile a depasit de mult numarul de desktop-uri. Prin adoptarea rapida a tabletelor numarul de desktop-uri va scadea drastic”, spune pentru stratups.ro Dan Romescu, Founder Mobile Monday Romania.

In cadrul summitului vor avea loc conferinte, workshop-uri, o zona expozitionala cu acces liber pentru public si sesiuni interactive, precum si un showcase de aplicatii mobile, AppCircus, care va avea loc in ziua a doua a evenimentului si va fi deschis pentru toate platformele.

Cei interesati pot inscrie pana la doua aplicatii la AppCircus. Dintre toti cei inscrisi online, vor fi selectate zece aplicatii care vor fi prezentate in cadrul evenimentului. In final, o singura aplicatie va fi nominalizata la selectia pentru Mobile Premier Awards, care va avea loc in timpul Mobile World Congress din Barcelona 2012.

Agenda Eastern European Mobile Monday Developer Summit va cuprinde trei teme principale pe parcursul celor trei zile: Mobile Augmented Version, Mobile Development Accelerate Innovation si Droidcon (conferinta dedicata platformei Android).

Printre speakerii prezenti la eveniment se numara: Sanyu Kiruluta, Team Lead for Developer Relations - EMEA at Research In Motion, Erik Hellman, Research Manager - Sony Ericsson Labs, Eric Reiss, CEO - FatDUX Groupm, Raimo van der Klein, CEO - Layar, Matthias Schodits, Managing Director - YOC CEE GmbH.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii