Despre oportunitati de investitii si extinderi, la Forumul British Investors


Evenimentul va avea loc pe 10 mai, la Bucuresti, si se adreseaza atat actualilor investitori britanici din Romania, cat si oamenilor de afaceri care vor sa fie la curent cu ultimele directii din comunitatea de business locala.


Forumul se afla la cea de-a treia editie si, potrivit comunicatului de presa, pe ordinea de zi a dezbaterilor se vor afla teme precum:
- Sunt parteneriatele public - private o alternativa in Romania? Care sectoare economice sunt interesante pentru investorii britanici?
- Motivele pentru care au venit in Romania investitorii din Marea Britanie in urma cu cativa ani, respectiv forta de munca ieftina si educata, mai sunt valabile si acum? Sau a pierdut Romania teren in fata altor piete regionale? Care sunt elementele de atractivitate pentru actualii investitori?
- De unde va veni cresterea (pentru anul in curs) in industria bancara?
- Cum ar trebui sa arate un sistem de taxe mai bun? Care sunt masurile ce trebuie luate pentru a diminua birocratia?

Printre speakerii prezenti la forum se numara: Excelenta Sa, Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii in Romania; Angus Slater, CEO Vodafone Romania; Printesa Marina Sturdza, Presedinta Camerei de Comert Romano-Britanice;  Mamas Koutsoyiannis, Managing Director, Baker Tilly Klitou and Partners; Florentina Şuşnea, General Manager, PKF Finconta; Russell Johnsen, CEO, Provident Financial Romania.

Moderatorul evenimentului este Raymond A. Breden, Director Executiv al Camerei de Comert Romano -Britanice.

startups.ro sprijina Forumul British Investors in calitate de partener media si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii