Despre provocarile financiare din viitorul apropiat, la Conferinta “Risc de Tara”


In cadrul evenimentului vor fi dezbatute punctele forte si provocarile pe care Romania le va infrunta in perioada imediat urmatoare.

 

Conferinta va avea loc pe 26 septembrie la Hotel Hilton Bucuresti unde sunt asteptati peste 350 de invitati,  reprezentanti ai mediului de afaceri intern, cat si international, experti in riscul de tara, specialisti din domeniul academic, bancar, precum si investitori straini si reprezentanti ai sectorului medical si farmaceutic din

Romania, se mentioneaza in comunicatul de presa al Coface, organizatorul evenimentului.

"Cu toate ca piata domestica ocupa un volum considerabil, rezerva valutara este una semnificativa, iar gradul de indatorare publica se afla sub media UE, Romania va avea parte de provocari cel putin interesante: un nivel scazut al veniturilor guvernamentale ca procent din PIB, un grad de indatorare ridicat al sectorului privat, instabilitatea politica, lipsa de predictibilitate fiscala etc.", spun organizatorii.

Conferinta va fi structurata in patru sesiuni, astfel:

1. O sinteza a modului in care evenimentele economice ale anului 2012 au influentat economia europeana si a Romaniei,

2. O abordare a modelelor eficiente de finantare a companiilor in contextul economic actual, precum si atragerea fondurilor de capital privat.

3. Problematica motoarelor de crestere sustenabila, a disciplinei fiscale si a creditarii,

4. O analiza detaliata a sistemului medical autohton, o miza de 19.1 milioane de vieti, alaturi de problematica asigurarii medicale din perspectiva actorilor principali ai sistemului de sanatate.

Printre speakeri, reprezentanti ai mediului de afaceri atat autohton, cat si international, se afla: Laya Kekic - Director al Departamentului de Previziune Economica, The Economist Intelligence Unit; Prof. Dr. Niculae Idu - Seful Biroului Comisiei Europene in Romania; Prof. Dr. Eugen Dijmarescu - Director, Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare; Prof. Dr. Lucian Anghel - Presedinte, BVB&Economist Sef, BCR; Prof. Dr. Ionut Dumitru - Economist Sef, Raiffeisen Bank&Vice-Presedinte AAFBR

Conferinta se adreseaza: top managerilor, presedintilor de corporatii, managerilor din cadrul corporatiilor care isi asuma riscuri de export, lanseaza proiecte sau iau decizii privind investitiile, credit risk managerilor, managerilor de politica internationala ai firmelor care profeseaza in domeniul bancar si in cel de asigurari si reasigurari, sefilor de departamente din cadrul serviciilor publice care se ocupa de analiza riscului de credit, managerilor de politica internationala din cadrul organizatiilor profesionale si consulare, precum si cercetatorilor si expertilor din domeniul academic interesati de analiza riscului de credit.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii