Despre tehnologie si afaceri online, la How to Web 2011


Aflata la cea de-a treia editie, conferinta va reuni antreprenori, manageri, investitori si dezvoltatori web care vor veni sa dezbata ultimele tendinte ale mediului online global, sa analizeze afaceri de succes si sa intalneasca potentiali parteneri.

Evenimentul, organizat de Wembrio, va avea loc la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti, in zilele 9 si 10 noiembrie, se arata in comunicatul de presa.

Participantii vor beneficia de prezenta a sase reprezentati ai unora dintre cele mai importante acceleratoare si programe de suport antreprenorial europene, ce vor discuta despre provocarile start-up-urilor ce isi doresc o dezvoltare accelerata, precum si de cea a numerosi reprezentati ai unor fonduri de investitii si business angels interesati de piata locala”, spune pentru startups.ro Bogdan Iordache, organizator How To Web.

Conferinta va fi structurata in 24 de prezentari si paneluri, in cadrul carora se va discuta despre antreprenoriat, dezvoltarea afacerilor si tendintelor web, la care se vor adauga 12 workshop-uri dedicate tehnologiilor web si mobile, precum si antreprenoriatului online.

In zona expozitionala a evenimentului se va desfasura propria competitie de start-up-uri a How to Web, in cadrul careia sunt asteptate circa 25 de start-up-uri si companii din zona de tehnologie.

Pentru cei aflati la inceput de drum, How to Web va relua competitia Startup Challenge, ce se adreseaza tuturor start-up-urilor tehnologice est-europene ce au maxim doi ani de la lansare si care nu au primit inca o investitie de tip VC (n.red. - Venture Capital). Participand la Startup Challenge, antreprenorii ajunsi in finala vor avea ocazia sa intalneasca in juriul competitiei cativa dintre cei mai importanti factori de decizie din antreprenoriatul european”, spune Bogdan Iordache.

La eveniment, sunt asteptati circa 750 de participanti si 35 de speakeri intrenationali, printre care se numara Carlos Espinal (Partener Seedcamp), Alex Hoye (Business angel si tech advisor), Jon Bradford (Managing director  Springboard si initiator al acceleratoarelor Ignite100 si The Difference Engine), Chris Kowalczyk (fondator Gamma Rebels - program international accelerator tech pentru start-up-uri est-europene), Reshma Sohoni (Partener Seedcamp), Alastair Mitchell (fondator si CEO Huddle), Thai Tran (fondator Lightbox, ex-product manager Google Maps si YouTube), si Mark Randall (chief strategist, digital media la Adobe).

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii