Despre tendintele momentului in afaceri la ZileleBiz 2011


Aflat la cea de-a zecea editie, evenimentul se va desfasura in perioada 7 - 11 noiembrie, la Bucuresti, si va aborda cinci domenii de business - antreprenoriat, inovatie, management, CSR si media & marketing.

Prima zi a evenimentului va fi dedicata antreprenoriatului, unde se va vorbi de “Antreprenorii Deceniului” si “Noul Antreprenor”, se arata in comunicatul de presa.

Pe toata durata evenimentului vor avea loc dezbateri despre creativitate, eficienta si relevanta in mediul de business local. Cum iti conduci echipa si afacerea in incertitudine este un subiect care va fi abordat de Adrian Stanciu, Partener Wanted Transformation Consultancy. Despre care sunt principalele greseli in construirea unui brand personal va vorbi Aneta Bogdan, Fondator si Managing Partner Brandient. Despre cum va arata lumea in zece ani va povesti Nick Sonneman, Innovation Advisor la Trendone. Alte teme care vor fi dezbatute la ZileleBiz de anul acesta vor mai fi si cele despre cum poti sa faci CSR in social media, fara bugete, sau cum a evoluat maketingul in ultimii ani si spre ce directie se intreapta el acum.

Printre speakerii prezenti la ZileleBiz se mai numara: Paul J.R. Renaud - Head Coach, Renaud Investments, Alan Parker - Head of Digital, GolinHarris London, Camelia Sucu - Owner Class Living, Radu Georgescu - Presedinte GECAD Group, Alessandra Stoicescu - Antena 1, Bogdan Naumovici - Creative Director 23 Communication Ideas, Mihaela Nicola - CEO The Group, Steven van Groningen - Presedinte & CEO Raiffeisen Bank, Marius Ghenea - Presedinte FIT Distribution, Madalina Uceanu - Career Coach & Senior HR Advisor, Career Advisor.

Sunt oameni care nu au renuntat sa aiba aspiratii, care nu au renuntat sa creada in valori, care cu pasiune si indarjire au reusit sa gaseasca energia de a merge mai departe. Oricine poate deveni antreprenor, dar sa devii un antreprenor de succes e cu totul alta poveste”, spune pentru startups.ro Marta Usurelu, Redactor-Sef la Revista Biz.

Ea mai spune ca participantii la ZileleBiz pot afla de la cei care au visat, au indraznit si au reusit, cum se construieste succesul de durata in lumea dura a afacerilor.

(Mai multe despre participarea la eveniment puteti citi aici.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii