Deveho Romania estimeaza venituri de 200.000 de euro din Sage ERP X3, in 2012


Carmen Tzvetanovici, Sales Director la Deveho Software Consulting Romania, spune ca aceste venituri ar trebui sa provina din licente, precum si servicii suport si de consultanta pentru companii.


Deveho este o companie franceza, care a intrat in tara noastra in acest an, deschizandu-si sediul in luna martie, in Bucuresti. Firma are sediul central in Franta, fiind partenerul producatorului de software Sage, din aceeasi tara, care din acest an a inceput sa se extinda in Europa Centrala si de Est prin parteneri.

Carmen Tzvetanovici a mai spus, intr-o conferinta de presa, ca, in Romania, pentru Sage ERP (Enterprise Resource Planning) X3, Deveho deruleaza un proiect pentru Melspring Romania si tinteste sa incheie inca trei noi contracte.

Solutia Sage ERP X3 se adreseaza segmentului mid-market, companiilor care au intre 50 de angajati si 2.500 de angajati, se arata intr-un comunicat de presa.

Solutia furnizeaza analize ale activitatii, contabilitate financiara si raportare fiscala, trecand prin controlul de gestiune si administrarea operationala (productie, achizitie, vanzare, gestiunea stocurilor). Varianta actuala a solutiei a fost lansata acum trei ani.

Sage ERP X3 este o solutie internationala care poate fi adaptata in functie de legislatia in vigoare in fiecare dintre tara.

"Pentru Romania, localizarea Sage ERP X3 integreaza specificatiile legale si fiscale, cum ar fi declaratia 390 VIES, declaratia 394 sau declaratia de schimb intracomunitar. Pentru a realiza aceste integrari, echipa noastra formata din experti, dintre care unii au peste 12 ani de experienta cu Sage ERP X3, a colaborat indeaproape cu compania de audit Mazars", a adaugat Carmen Tzvetanovici.

Global, Sage ERP X3 este folosita de aproximativ 3.500 de companii, avand circa 180.000 de utilizatori din 56 de tari. Sectoarele de activitate in care este folosita solutia sunt: productie, fabricatie, servicii etc.

Sage este o firma care creaza, editeaza si comercializeaza software de gestiune si servicii asociate, avand circa sase milioane de clienti, in intreaga lume.

Compania are 12.600 de salariati, o retea de 28.000 de parteneri revanzatori si in jur de 40.000 de experti contabili care utilizeaza si recomanda produsele. Cifra de afaceri obtinuta la nivel global, in anul fiscal 2011, incheiat la 30 septembrie, a fost de 1,5 miliarde de euro.


Intrarea Deveho pe piata din Romania
Pentru a intra pe piata din tara noastra, Deveho a investit, in ultimii doi ani, intre 100.000 de euro si 300.000 de euro, aceasta fiind suma alocata pentru intrarea in fiecare tara.

Guy Leclercq, Director al Deveho Software Consulting, a spus ca firma a inceput investitiile pentru a intra in tara noastra acum doi ani, iar in urmatorii trei ani va continua sa investeasca pana va stabiliza compania, iar aceasta va incepe sa obtina mai multe venituri decat suma alocata pentru investitii.

Deveho activeaza din 2004 in Europa Centrala si de Est. Echipa Deveho Romania este formata din doua persoane, purtand discutii cu inca un potential angajat.

Carmen Tzvetanovici a adaugat ca pentru derularea proiectelor pentru Sage ERP X3 se bazeaza pe echipa Sage din strainatate, dar vor incepe si sa formeze consultanti locali, atat pe IT, cat si pe vanzari.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii