Dezbatere despre cum pot creste sansele de reusita ale start-up-urilor, la The HUB Bucharest


Intalnirea “HUB Living Library - Starting Up and Succeeding”  va avea loc pe 20 noiembrie, la ora 19:00, si il va avea drept invitat pe Dragos Nicolaescu, antreprenor si business angel.


"Sunt de parere ca aproximativ 90% din start-up-urile romanesti esueaza in primii doi ani de existenta. Asemenea date ne determina sa cautam o solutie. Cum poti porni prima ta afacere cu un risc mai scazut de esec? Sau cum poti diminua riscul de esec de la 90% la, sa zicem, 10%?“,  dezvaluie Dragos Nicolaescu cateva dintre subiectele pe care le va aborda la intalnirea cu antreprenorii.

Organizatorii ii invita pe cei care au  planuri legate de pornirea primului business sau au deja in derulare un start-up mai tanar de trei ani sa participe la intalnirea de marti seara, pentru a spune care este modul lor de a crea un start-up de succes, se mentioneza in comunicatul de presa.

Taxa de participare este de 50 de lei (evenimentul este gratuit pentru membrii HUB Bucharest) iar inregistrarile se fac online.

The HUB Bucharest este un spatiu de tip co-working si face parte din reteaua globala The HUB, fondata in 2005, la Londra, si care este prezenta in aproximativ 30 de orase de pe cinci continente. 


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii