Dezbatere despre marketing la The HUB Bucharest


A treia editie a evenimentului HUB Talks va avea loc saptamana viitoare si are ca tema de dezbatere “Cum poate marketingul sa influenteze pozitiv comunitatile?”.


 

Angus Slater - Chief Marketing Officer la Vodafone Romania, Cristian Lupsa - Editor la Decat o Revista si Oana Toiu - Executive Director la KCMC, vor discuta alaturi de participanti nevoia de inovatie in procesele de marketing, pentru a raspunde nevoilor sociale ale comunitatilor carora li se adreseaza, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Evenimentul va avea loc pe 6 noiembrie, incepand cu ora 19.00.

Potrivit organizatorilor, cei prezenti vor avea ocazia sa discute in mod deschis in jurul unor teme, precum:
• Cum pot strategiile si instrumentele de marketing traditionale sa fie folosite de societatea civila?
• Cum contribuie marketingul in dezvoltarea strategiilor de CSR si conectarea lor cu obiectivele de business, astfel incat sa devina relevante pentru consumatori?
• Care ar fi modalitatile prin care experienta si puterea in comunicare a unei companii mari sa isi uneasca eforturile cu societatea civila in a atrage mai mult suport si atentie vizavi de diferite probleme cu care ne confruntam in prezent?
• Care este rolul pe care media ar trebui sa si-l asume in acest ecosistem, cum isi alege subiectele de interes si cum ajunge sa vada lumina tiparului un subiect nou?

HUB Talks face parte dintr-o serie de intalniri lunare ce isi propun sa fie un spatiu de conversatii si dezbateri constructive alaturi de invitati speciali, reprezentativi pentru temele abordate.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii