Dezbatere despre rolul antreprenorului in societate, la HUB Talks Bucharest


In cadrul celei de-a doua editii a HUB Talks, ce va avea loc pe 18 septembrie, se va discuta despre imaginea si rolul antreprenorului in contextul social actual.

 

"HUB Talks face parte dintr-o serie de intalniri lunare ce isi propun sa fie un spatiu de conversatii si dezbateri constructive alaturi de invitati speciali, reprezentativi pentru temele abordate”,  mentioneza organizatorii evenimentului, intr-un comunicat de presa.

Printre speakerii prezenti in cadrul celei de-a doua intalniri se numara: Karl-Heinz Fellinger - CFO goodbee, Viorel Panaite - Managing Partner Human Invest, Codru Vrabie - presedinte EPAS, Irina Anghel-Enescu - Secretar General SE European Private Equity and VC Association si Claudiu Vranceanu - Redactor Sef Wall-Street.ro.

Invitatii si participantii vor incerca sa raspunda la intrebari precum: Ce inseamna antreprenoriat sanatos? Ce rol joaca antreprenorul in societate? Influenteaza deciziile economice si politice activitatea antreprenorului? Care sunt punctele slabe ale relatiei dintre sectorul public, cel privat si societatea civila?

De asemenea, in grupuri de discutii, se vor cauta solutii pentru a stimula implicarea antreprenorilor in viata sociala si se vor contura beneficiile unui antreprenor care isi asuma un rol proactiv in societate.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii