“Dezvoltare cu impact” - conferinta despre leadership si dezvoltarea afacerilor


     


Evenimentul, organizat de Lead Impact, va avea loc in perioada 12 - 14 octombrie 2015, si este dedicat celor care vor sa invete cum sa isi dezvolte abilitatile de leadership si cum sa isi duca afacerea la urmatorul nivel.

Daca esti antreprenor sau manager, inseamna ca esti constient de importanta dezvoltarii personale si profesionale. Iti dai seama ca nivelul tau de crestere influenteaza in mod direct cresterea rezultatelor echipei sau firmei tale. Sa vrei sa cresti, sa te dezvolti, este in natura ta”, spun organizatorii evenimentului.

Lead Impact este o comunitate antreprenoriala, care deruleaza programe menite sa ii sustina pe participanti in dezvoltarea lor intr-un mod personalizat, in functie de aspiratiile si de modul lor unic de a creste, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

In cadrul comunitatii, fiecare participant are parte de un mentor (roman sau strain) cu experienta si succes in afaceri, care ajunge sa il cunoasca pe antreprenor si sa lucreze cu el sustinut, pentru a-si atinge obiectivele.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii