DiRent Romania a refuzat doua oferte de preluare


Compania  activeaza in domeniul leasing-ului operational si ofertele de achizitie au fost primite anul acesta si in 2007.

Ofertele au fost primite primite din partea a doi jucatori importanti de pe piata leasing-ului operational, dar acestea au fost refuzate de catre oficialii DiRent, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

"Trebuie sa avem in vedere faptul ca sucursala din Bucuresti a devenit operationala in aprilie 2006. Planurile noastre imediate sunt de a dezvolta si de a consolida si mai mult operatiunile companiei pe piata locala si de a diversifica portofoliul de servicii”, spune Dimitris Rompopoulos, presedinte si CEO al DiRent Greece. 

Oficialii DiRent Romania intentioneaza sa atinga la sfarsitul acestui an o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, de doua ori mai mult comparativ cu anul trecut si o cota de piata de 10%, de la 5% cat detine in prezent. 

Cresterea va fi generata de un numar tot mai mare de clienti, precum si de cresterea tot mai mare de masini din partea clientilor actuali, trend care a putut fi observat inca din a doua jumatate a anului trecut. Ne asteptam ca numarul clientilor romani sa creasca in portofoliul DiRent. In patru luni numarul clientilor nostri s-a dublat comparativ cu inceputul acestui an”,  spune Effie Valsamaki, directorul general al DiRent Romania. 

Compania urmeaza sa fie reorganizata pentru a creste avantajele competitive. Astfel, vor fi dezvoltate serviciile post-achizitie si va fi editat un ghid special pentru fiecare masina din flota. Dirent intentioneaza ca, pana la sfarsitul acestui an, sa creasca echipa cu inca cinci angajati si analizeaza posibilitatea de a se muta intr-o cladire de birouri sau sa extinda sediul actual.

DiRent a fost infiintata in Grecia in 1998 si activeaza in sectorul leasing-ului operational. Compania greceasca a demarat operatiunile pe piata din Romania in Aprilie 2006 cand a deschis la Bucuresti o sucursala. Dirent Romania detine o flota de masini de 450 de unitati si are o cifra de afaceri de 2 milioane de euro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii