Discutii despre investitiile tip business angel la conferinta How to Web - Angel Investment Track


    


Investitorii de tip business angel si persoanele care isi doresc sa investeasca in start-up-uri cu potential vor avea ocazia sa se familiarizeze cu bunele practici in domeniu si sa afle cum pot colabora cu programele de accelerare pentru a incheia cele mai bune runde de investitii participand la How to Web – Angel Investment Track.

Realizat in colaborare cu Angelsbootcamp cu sprijinul Trento Rise si Vibe Project, evenimentul abordeaza bunele practici in domeniul investitional si aduce in fata audientei investitori de tip angel si reprezentanti ai programelor de accelerare cunoscute la nivel international, se mentioneaza in comunicatul de presa.

How to Web - Angel Investment Track va fi deschis de Jonathan Bixby, Director Executiv GrowLab, unul dintre cele mai importante programe de accelerare din Canada, care a vandut doua companii si a ridicat cea mai mare runda de finantare de tip business angel din istoria Canadei. Jonathan va vorbi despre obtinerea investitiilor de tip angel, dar si despre modalitatile de maximizare a randamentului pentru o investitie.

Adrian Gheara, investitor de tip angel in 123ContactForm si Axosuits, va prezenta propria sa abordare prin care, pe langa sustinerea financiara, ajuta startup-urile sa isi defineasca strategiile comerciale si de produs, actionand astfel ca un Co-Fondator in cadrul echipei.

Ambele perspective ale procesului investitional vor fi prezentate de Malin Stefanescu (investitor de tip angel care a sustinut Green Horse Games) si George Lemnaru (Co-Fondator Green Horse Games). Acestia vor prezenta lectiile invatate pe parcursul colaborarii si vor vorbi despre modul in care un antreprenor si un investitor pot lucra impreuna pentru a dezvolta o viziune comuna.

Jens Lapinski, Managing Director Techstars, va discuta despre evaluarea start-up-urilor care sunt acceptate in renumitul program de accelerare si va prezenta criteriile esentiale pe care le-a luat in considerare pentru a identifica produsele promitatoare, precum si parametrii de validare pe care i-a luat in considerare in analiza a peste 100 de aplicatii pe care le-a gestionat pana acum.

Posibilitatea ca investitorii de tip angel sa lucreze alaturi de programele de accelerare si investitiile care pot fi realizate in colaborare cu acestea vor fi dezbatute de Lyuben Belov (investitor de tip angel si Managing Director LAUNCHub), Simon Jenner (investitor si Co-Fondator Oxygen Accelerator) si Mark Wesselink (Selection & Alumni Manager StartupBootcamp), intr-un panel moderat de Mike Doherty (Director Program Angelsbootcamp).

Agenda completa si lista invitatilor si a subiectelor abordate de acestia sunt disponibile online pe site-ul evenimentului.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii