Distribuitorii marcii de haine Aiko au deschis un magazin online


In prima luna de la lansare, sunt asteptate vanzari de cel putin 2.000 de euro - 3.000 de euro, a detaliat pentru startups.ro Cornel Sava, Managing Partner Aiko Romania.

Distribuitorii exclusivi pentru Romania spun ca decizia a fost luata in primul rand pentru promovarea brandului in randul consumatorilor romani, insa nici asteptarile financiare legate de vanzari nu sunt neglijate.

Momentan, site-ul gazduieste doar produse din colectia de primavara - vara, urmand ca din toamna sa fie diversificat cu articole de imbracaminte din colectia de toamna - iarna 2009.

Prezenta in Romania inca din 2006, marca a fost distribuita pana acum in skate-shop-urile Base Curtea Veche, Base Armeneasca, Kickback din Bucuresti si Ravers Shop din Iasi.

Cornel Sava spune ca in prezent este in discutii cu magazine din Brasov, Cluj si Baia Mare, unde sa fie distribuite produsele.

Una dintre obiectivele Aiko este dezvoltarea de parteneriate cu evenimente si festivaluri importante din tara, care sa asigure o promovare constanta a marcii in randul publicului tinta.

Grupul tinta este format din persoane cu varsta cuprinsa intre 15 si 35 de ani, din mediul urban, cu studii liceale sau superioare, care au o deschidere catre noutati in ceea ce priveste arta, cultura moderna si noile stiluri muzicale, nonconformisti si conectati la tot ceea ce inseamna probleme politice, economice si sociale din Romania.

Marca Aiko a fost lansata in vara anului 2004 si este prezenta in aproximativ 160 de magazine din intreaga Europa.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii