Doar cei mai buni speakeri urca pe scena GPeC Summit - evenimentul anului in e-commerce si digital marketing


    


GPeC Summit, cel mai important eveniment de e-commerce si online marketing din Romania si CEE va avea loc pe 15 si 16 noiembrie, in Bucuresti.

Potrivit organizatorilor, evenimentul aduce un line-up exceptional de speakeri internationali si autohtoni -  autoritati in domeniu, ale caror discursuri nu ar trebui ratate de niciun jucator din industrie.

Talia Wolf este unul dintre cei mai cunoscuti experti la nivel international in Optimizarea Ratei de Conversie (CRO), fiind fondatoarea Conversioner, agentie printre ai carei clienti se numara prestigioasele The Next Web, PiktoChart si DreamsTime.

Focusul ei si al echipei Conversioner este pe optimizarea website-urilor si al customer journey-ului prin folosirea targetarii emotionale, psihologiei consumatorului si a datelor de comportament, in scopul de a genera vanzari mai mari, lead-uri si engagement.

Talia este speaker recurent la conferintele de renume international in domeniul marketingului online si al optimizarii conversiilor, precum ConversionXL Live, Conversion Summit, MozCon, ConversionJam, Conversion Conference, Emerce.

Pe 15 noiembrie 2016, Talia Wolf vine pentru prima data in Romania la GPeC Summit, in cadrul caruia va vorbi despre cum sa creezi o experienta de cumparare memorabila clientilor tai folosind target-area emotionala - elementul lipsa in majoritatea strategiilor de optimizare a conversiilor.

Unul dintre cei mai apreciati speakeri ai editiei de anul trecut a GPeC Summit a fost Craig Sullivan, drept pentru care organizatorii au decis sa il readuca in Romania, la cererea participantilor.

Craig este, din 2006, unul dintre cei mai cunoscuti experti la nivel mondial in User Experience, Usability Testing, User Centered Design, Web Analytics, Optimizarea Conversiilor, Online Marketing si Voice of Customer.

La GpeC Summit, Craig va impartasi cu audienta greselile pe care el insusi le-a facut si pe care majoritatea companiilor le fac constant atunci cand fac teste A/B pentru optimizarea website-urilor in cazul device-urilor mobile. Keynote-ul de 45 minute semnat de Craig Sullivan va fi ”Growth Optimisation and A/B Testing for a Mobile World: Getting it Right”.
 

Premiera GPeC Summit: o zi intreaga de eveniment cu Bryan Eisenberg
In a doua zi a evenimentului GpeC, pe 16 noiembrie, organizatorii ii dedica o zi intreaga invitatului special Bryan Eisenberg - ”Guru in User Experience”, potrivit eConsultancy, cea mai importanta comunitate de marketeri si specialisti in e-commerce la nivel global.

Bryan Eisenberg este o autoritate recunoscuta la nivel international in marketing online, optimizarea ratei de conversie, user experience, persuasiune, persona marketing si personalizarea continutului.

El este autorul bestseller-urilor internationale (conform listelor Wall Street Journal, Business Week, USA Today si New York Times) “Call to Action”, “Waiting For Your Cat to Bark?” si “Always Be Testing” - unele dintre cele mai citite si mai citate carti din domeniul marketingului online.

Bryan este, de asemenea, co-fondator si Chairman Emeritus al Digital Analytics Association (cea mai importanta asociatie internationala din domeniu) si membru in board-ul de advisori pentru companii precum Bazaarvoice, UserTesting.com, Monetate, Sightly, BoostMedia, AllClearID, ChatID, OneSpot.

Pe tot parcursul zilei de 16 noiembrie, Bryan va dezvalui cele mai bune strategii pentru cresterea vanzarilor, tactici de promovare online, tehnici de persuasiune, secretele content marketing-ului de succes, modalitatile in care poti asigura cea mai buna experienta utilizatorilor site-ului tau, cum sa testezi si, mai ales, ce sa faci cu rezultatele pentru a optimiza conversiile si pentru a vinde mai mult.
 

Experti si practicieni romani de top
Pe langa specialistii internationali, pe scena GPeC Summit vor urca nume sonore ale industriei autohtone, cele doua zile de eveniment fiind un adevarat festin de e-commerce si digital marketing cu cei mai buni speakeri: Iulian Stanciu (CEO eMAG), Elisabeta Moraru (Country Manager Google Romania), Catalin Cretu (General Manager Visa Europe pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta), Vlad Tausance (Consultant in Strategie & Trainer in Creativitate Aplicata, coordonatorul componentei de strategie si continut a campaniei prezidentiale din 2014 pentru presedintele Klaus Iohannis), Anna Sliwinska (International Sales & Marketing Manager Answear.com).

Tot in cadrul GPeC Summit, se va desfasura si GPeC E-Commerce Expo - expozitie B2B intre furnizori si magazinele online, menita sa inlesneasca networking-ul si parteneriatele pe termen lung.

GPeC Summit se va incheia in seara zilei de 16 noiembrie 2016 cu cea de-a 11-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic Romanesc al carei amfitrion va fi vedeta Pro TV, George Buhnici.

Pentru participarea la eveniment, inscrierile se pot face completand formularul de pe website-ul GPeC.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii