Doua magazine Sasch in Romania, in anul 2009


Retailerul italian va investi in total aproximativ 1.300.000 de euro pentru deschiderea acestor prime magazine. Suma acopera amenajarea, stocul de marfa si alte cheltuieli aferente deschiderii celor doua unitati.

Primul magazin a fost inaugurat oficial astazi, in cadrul centrului comercial Plaza Romania din Bucuresti, se arata in comunicatul de presa. Cel de-al doilea va fi deschis in luna decembrie, in cadrul Bucuresti Mall.

Sasch este un retailer italian de imbracaminte pentru femei si barbati. Hainele se impart intr-o serie "basic", alcatuita din piese esentiale pentru orice garderoba, si o serie "fashion".

Preferinta noastra sunt magazinele de mari dimensiuni, de 500 mp - 1.000 mp. Primele doua magazine sunt o situatie mai particulara, ele avand suprafete de 250 mp in Plaza Romania si 300 mp in Bucuresti Mall. Chiar si in aceste vremuri de criza este greu sa gasesti un spatiu mare si bun in centrele comerciale importante din Bucuresti”, spune pentru startups.ro Lucio Manfreda, director general Via Firenze Trendy, distrubuitor exclusiv Sasch in Romania.

Pentru anul viitor, compania are in vedere deschiderea de noi magazine Sasch la noi in tara. Urmatoarele unitati vor avea suprafete de minim 500 mp.

Conceptul Sasch a fost lansat in Italia, la sfarsitul anilor 1980. In anii 1990, compania si-a inceput extinderea si in strainatate, existand in prezent circa 250 de magazine in 30 de tari.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii